Motive pentru creșterea inexplicabilă în greutate


O creștere în greutate neașteptată, inexplicabilă este un motiv de îngrijorare, indiferent de vârsta ta. Oricum ar fi, nu este garantat să însemne că există o condiție medicală gravă care influențează totul și multe motive pentru creșterea în greutate inexplicabilă nu sunt greu de determinat.


Este obișnuit ca greutatea ta să oscileze până la patru kilograme de-a lungul zilei, în funcție de nivelul de lichid, cu toate acestea, în cazul în care dobândești în mod neașteptat decât atât, poate fi foarte bine un semn de întreținere a lichidului sau diferit. circumstanțe precum boala coronariană. Întreținerea lichidului, sau edemul, se întâmplă atunci când corpul tău prinde multă apă și vei vedea lichidul în exces în strângere, picioare, față sau regiunea mijlocie. Acest lucru este normal la persoanele cu boli persistente, cum ar fi boala de rinichi sau de ficat, la cei care iau anumite medicamente sau la persoanele care consumă o cantitate excesivă de soiuri de alimente înțepătoare.


Vârsta ta poate fi, de asemenea, o componentă. Pe măsură ce îmbătrânești, digestia ta revine și probabil că numărul de pe cântar va crește puțin în fiecare an. Oricum ar fi, în cazul în care creșterea este neașteptată, merită să aveți un examen, deoarece acesta ar putea fi un indiciu a ceva mai grav, de exemplu, o problemă cu tiroida, care poate provoca creștere în greutate, oboseală și o altă parte. efecte.


Absența odihnei este încă un motiv Luare in greutate rapida pentru creșterea inexplicabilă în greutate. Se concentrează pe arată că obținerea mai puțin de șapte până la nouă ore de odihnă în fiecare noapte vă poate face să păstrați mai multe calorii. De asemenea, poate provoca alte probleme medicale, inclusiv hipertensiune arterială, diabet și melancolie.


Un mod de viață sănătos vă poate ajuta să rămâneți la o greutate solidă. Consumul unei rutine alimentare decente de soiuri întregi de alimente și reducerea alimentelor manipulate pot avea, de asemenea, un efect. Menținerea departe de băuturile dulci și restricționarea admiterii de sodiu poate fi, de asemenea, utilă.


Creșterea rapidă în greutate a bebelușului este legată de greutatea în tinerețe și cooperează cu IMC matern înainte de sarcină pentru a alimenta pariul forței viitoare. Furnizorii de pediatrie ar trebui să verifice cu minuțiozitate bebelușii și tinerii pentru creșterea rapidă în greutate, pentru a limita viitorul pariu de robustețe.


În cazul în care creșterea în greutate inexplicabilă este însoțită de diferite efecte secundare, de exemplu, un puls rapid, picioare și picioare mari, dificultăți de respirație sau modificări ale vederii, consultarea medicului dumneavoastră este semnificativă. Ei vor dori de fapt să conducă un test real și, probabil, să solicite teste, de exemplu, analize de sânge, pentru a afla ce cauzează efectele secundare.


În cazul în care doriți să vă familiarizați cu o viață sănătoasă sau aveți nevoie să încercați un plan clinic de sănătate, vizitați K Wellbeing pentru o considerație magistrală și empatică, care include de la administrațiile generale de bunăstare până la cele mai uluitoare și concentrate medicamente. Vă putem ajuta să vă duceți mai departe cu cea mai bună viață! Sunați pentru a vă rezerva aranjamentul astăzi.


Share on Google Plus

About Andy Wirth

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment